Velgørenhed og socialt ansvar

Velgørenhed og socialt ansvar er noget vi i Tronier Nedbrydning højt værdisætter. At være involverende og støttende, skabe hygge og socialt samvær kræver ofte meget lidt og derfor forsøger vi at have øje på, hvor lidt der ofte skal til for at gøre en forskel.

Vi samarbejder med Horsens Kommune og fungerer som virksomhedscenter for unge med udfordringer, som giver mulighed for praktik, arbejdsprøvning, udredningsforløb mv.

Horsens Kommune udtaler:

Tronier Nedbrydning har været en god samarbejdspartner gennem en årrække og været aktivt deltagende i

at tage unge mennesker med behov for opkvalificering ind i virksomheden.

" Tronier har vist sig som en troværdig samarbejdspartner, hvor en aftale er en aftale. Tronier og de ansatte har vist stor forståelse for det, at arbejde med unge på kanten af arbejdsmarkedet. Tronier gør en forskel og er med til at få ledige ud af det kommunale system".

Jobcenter Horsens 2017

Virksomhedskonsulent Vivian Kyed

Fejl | Tronier Nedbrydning

Fejl

Fejlmeddelelse

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/tronier-nedbrydning.dk/httpdocs/includes/common.inc:2777) i drupal_send_headers() (linje 1486 af /var/www/vhosts/tronier-nedbrydning.dk/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/tronier-nedbrydning.dk/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 i xmlsitemap_node_create_link() (linje 194 af /var/www/vhosts/tronier-nedbrydning.dk/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Websitet stødte på en uventet fejl. Prøv venligst igen senere.